luni, 7 aprilie 2014

O STIRE MINCINOASA, CARE VREA SA-I FACA RAU MSR!!!

Cuvintele Autorului:

Dupa ce Regele Mihai a stat saracul in exil atata timp, a trait ca o familie modesta in Elvetia nu in lux si tot felul de bogatii cum ziceau comunistii, acum  s-a mai trezit unul ca e fiul sau.Regele Mihai are doar 5 fiice si atat, este un om prea bun si prea curat sufleteste ca sa fie batjocorit de toti. Rusine celor care l-au platit sa zica asemenea aberatii!!!

Articol de tot rasul:
Povestea spusa de Dieter Stanzeleit nu o gasiti in niciun manual de istorie. El spune oricui vrea sa-l asculte ca s-a nascut in 1939 in comuna Carmen Sylva din Constanta si ca este rodul iubirii regelui Mihai cu englezoica Nerissa Lions. Mai mult, el sustine ca cei doi au fost casatoriti inainte ca el sa se nasca, si l-au botezat la Alba Iulia cu numele de Nicolae Vasile. 

Iar povestea, demna de un film de aventuri, continua neamtul sustine ca, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, atit el cit si mama lui ar fi fost rapiti din Ordinul lui Hitler de un comando SS-ului si dus la Wolfsschanze.

In captivitate, povesteste el, ar fi fost totrurat si el, dar si mama lui. 

Stanzeleit sustine ca dupa uciderea mamei lui a fost apoi adoptat de o familie de tarani din Germania a caror fiu, pe nume Dieter murise cu cateva zile in urma. 

El ar fi descoperit mult mai tarziu povestea lui reala. A incercat, spune el, sa se adreseze de mai multe ori Casei Regale insa de fiecare data raspunsul a fost ca regele Mihai a fost casatorit o singura data oi ca nu are niciun copil din afara mariajului. Acum el spera ca justitia sa-i faca dreptate. 

Avocatul casei Regale a anuntat astazi ca nu a primit o copie a cererii in judecata. Abia dupa ce va lua act de solicitarile germanului, va avea un punct de vedere oficial. 

Conform statutului actual al casei regale, succesorul regelui Mihai este principea Margareta.


Ce sa mai zici , asta e un articol de tot rasul, care vrea sa manjeasca ONOARE REGELUI MIHAI!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu