luni, 12 ianuarie 2015

După Douăzeci Şi Cinci De Ani

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a sosit la București în ziua de joi, 18 ianuarie 1990, la ora 15, însoțită de sora ei mai mică, Alteța Sa Regală Principesa Sofia. Au trecut douăzeci și cinci de ani de la reîntoarcerea în țară a Familiei Regale, după o întrerupere de patruzeci și doi de ani. Regele Mihai și Regina-mamă Elena au părăsit țara în noaptea de 3 spre 4 ianuarie 1948.

Principesa Sofia se întoarce la București, în această săptămână, pentru a fi alături de sora ei mai mare, la aniversarea unui sfert de veac de la clipa în care au pășit pe pământul țării lor pentru prima oară.

Duminică, 18 ianuarie, la ora 18, Ateneul Român va găzdui un concert de gală. Principesa Moștenitoare și Principele Radu vor fi, cu această ocazie, înconjurați de Principesa Sofia, Principesa Maria, Principele Nicolae și, în calitate de invitat special, Principele Lorenz al Belgiei. Vor fi prezenți la eveniment 750 de invitați din România și din Marea Britanie, SUA, Franța, Elveția, Belgia, Rusia, Olanda, Spania, personalități care au stat alături, încă de la prima oră, de Familia Regală a României și au susținut idealurile și proiectele ei.Programul complet al acestei aniversări importante pentru societatea românească și pentru Familia Regală va fi dat publicității miercurea viitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu