duminică, 3 februarie 2013

EXILUL REGELUI MIHAI I


Exilul

Exilul MS Regelui Mihai si al Reginei Ana a inceput odata cu revenirea de la nunta din Atena. Au locuit, pana la sfarsitul anului 1948, la Vila Sparta, locuinta Reginei-mama Elena. Din 1949, Regele Mihai si Regina Ana s-au mutat la Lausanne si apoi in Anglia, unde au locuit pana in 1956.

Pentru a-si castiga existenta, Regele si Regina au construit o ferma de pui si un mic atelier de tamplarie.

Familia Regala s-a intors in Elvetia in 1956. Regele Mihai a semnat un contract cu compania aeriana "Lear Jeats and Co." din Geneva. Familia s-a mutat la Versoix, un mic oras de pe malul lacului Léman, la cativa kilometri de Geneva. Aici a locuit peste patruzeci si cinci de ani.

In anul 1958, Regele a oprit colaborarea cu "Lear", iar un an mai tarziu a infiintat o companie de electronica si de mecanisme automate, denumita METRAVEL, pe care a vandut-o cinci ani mai tarziu.


Cateva cuvinte despre ceia ce cred:

Acesti oameni minunati nu trebuiau sa sufere, nu trebuia sa traiasca asa dur, in istorie acest EXIL a fost o mare greseala.Romania are NEVOIE de Regele ei, Regele intotdeauna este pentru popor, nu se lupta pentru putere sau pentru bogatie. Regele e ca un parinte pentru mai multi copii. Acum ar fi bine sa-si reia conducerea Romaniei care i se cuvine.Intotdeauna sa stim si sa bagam la cap MONARHIA SALVEAZA ROMANIA.Multumim Majestatii Sale ca nu a plecat de langa noi si dupa atatea intamplate a ramas alaturi de noi.  MULTUMIM MAJESTATE!!!












MONARHIA SALVEAZA ROMANIA!!!! TRAIASCA REGELE MIHAI SI INTREAGA CASA REGALA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu